Termékek


Szakértő válaszol / Permetezéstechnika és diagnosztika

Kérdés feltevéséhez be kell jelentkeznie!

Szakértő: Zsiga Imre

2016-ban szereztem mérnöki diplomát az Óbudai Egyetemen. A feladataim közé tartozik a permetezéssel kapcsolatos kérdések megválaszolása.

Permetezéstechnika és diagnosztika

Amennyiben bizonytalan a permetezés során alkalmazott technikával vagy a permetezőgépének munkaminőségével kapcsolatosan, tegye fel kérdését, hogy a legoptimálisabb megoldás kiválasztásában segítségére lehessünk.

Megválaszolt kérdések

   
1 2 3 4 5
1 - 1 tétel a 5-ból/-ből

Dátum: 2016-05-18 12:38:00

Beküldő: Bejczi Károly

Kérdés:
Tisztelt Szakértő! Permetezéshez tervezek vásárolni félálarcot, pl 3M 6200-as típusút, vagy hasonlót szimpla vagy dupla szűrős kivitelűt. 1. a szűrőket milyen időközönként kell cserélni, illetve van-e valamilyen jele a csere szükségességének? 2. van-e fontossága a szimpla, vagy dupla szűrőnek? (előnyét annyit gondolok, hogy a szimplához fele annyi szűrőt kell vásárolni :-) ) Köszönöm válaszát, üdvözlettel: B. Károly

Válasz:
Tisztelt Bejczi Károly!

A szűrőbetétet a növényvédő szer biztonságtechnikai adatlapján feltüntetett jelölések szerint kell választani, az ABEKP3 osztályú betét általában megfelel a használatos vegyszerek elleni védelemre. A csere időpontjának meghatározása sok tényezőtől függ, ezért abban a pillanatban, amikor érződik a vegyszer szaga a maszkon belül, cserélni kell a betétet. Az egy és két betét közti különbség a szűrőfelület nagysága, a két betét hosszabb ideig képes megkötni a vegyszer részecskéit. A szűrőbetéteket használaton kívül, az erre a gyártó által biztosított (3M) zacskóban, vagy más nylon zacskóban tároljuk.

   
1 2 3 4 5
1 - 1 tétel a 5-ból/-ből

Vissza az előző oldalra

Vásárlás Kosár tartalmának megjelenítése
Kosár: 0 db termék, 0,00,- Ft értékben