Termékek


Szakértő válaszol / Kijuttató egység a jövő technikája

Kérdés feltevéséhez be kell jelentkeznie!

Szakértő: Zsiga Imre

2016-ban szereztem mérnöki diplomát az Óbudai Egyetemen. A feladataim közé tartozik a permetezéssel kapcsolatos kérdések megválaszolása.

Kijuttató egység a jövő technikája

A kijuttató egység felhasználásának talajművelő eszközre szereve, különböző módjai lehetnek:

  • baktériumtrágya kijuttatása
  • folyékony műtrágya kijuttatása
  • sávpermetezés

A témakörökben felmerült kérédseit szívesen megválaszoljuk.

Megválaszolt kérdések

   
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
9 - 9 tétel a 12-ból/-ből

Dátum: 2012-02-27 14:55:00

Beküldő: Varga Károly

Kérdés:
Tisztelt Cím! Én baktériumtrágyát szeretnék kijuttatni és két darab szórófejre van szükségem,ezért én az önök által forgalmazott Geoline 12V= elektr. szivattyú 2,4 b-3,5 l/p választottam ki,ezt a típust is tudom használni, vagy nagyobbat kellene választanom.Erröl a típusról nem találtam adatot a szívómélységről,folyadékszállítás hosszárol,és hogy folyamatos üzemű-e?

Válasz:
Kedves Partnerünk!

Az Ön által kiszemelt szivattyú fizikailag alkalmas a feladatra, azt viszont tudni kell róla, hogy ez a mini szivattyú leginkább ráfolyásos módon működik, azaz a folyadéknak magasabban kell lennie, mint a szivattyú. Csatlakozásai 11mm átmérőűjek, több tíz métert nem tanácsolt vala szállíttatni. 3-4 métert viszont vígan kiszolgál. Praktikusan kicsi mérete miatt viszont huzamosabb ideig történő működtetése nem javalt (8 órás műszakokra értem), ám 1,5-2 órát mindenképp bírnia kell. Ezt a típust leginkább kiskerti, speciális ültetvények (pl.: nagy előszeretettel vitték már fenyőcsemetésbe kistraktorra aplikálva) kiszolgálására ajánlom.
Hektárok lepermetezése, avagy baktérium kijuttatása az eggyel nagyobb méretű (8411001) és nyomásszabályozó egység együttes használatával pontosan beállított folyadékmennyiséggel profi módon kivitelezhető és még a kevertetés problémája is megoldott így.

   
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
9 - 9 tétel a 12-ból/-ből

Vissza az előző oldalra

Vásárlás Kosár tartalmának megjelenítése
Kosár: 0 db termék, 0,00,- Ft értékben