Termékek


Szakértő válaszol / Kijuttató egység a jövő technikája

Kérdés feltevéséhez be kell jelentkeznie!

Szakértő: Zsiga Imre

2016-ban szereztem mérnöki diplomát az Óbudai Egyetemen. A feladataim közé tartozik a permetezéssel kapcsolatos kérdések megválaszolása.

Kijuttató egység a jövő technikája

A kijuttató egység felhasználásának talajművelő eszközre szereve, különböző módjai lehetnek:

  • baktériumtrágya kijuttatása
  • folyékony műtrágya kijuttatása
  • sávpermetezés

A témakörökben felmerült kérédseit szívesen megválaszoljuk.

Megválaszolt kérdések

   
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
6 - 6 tétel a 12-ból/-ből

Dátum: 2012-12-13 11:25:00

Beküldő: Kovács Ferenc

Kérdés:
Tisztelt Cím! Kijuttató egység vásárlását tervezzük többcélú felhasználással. Az egységet egyrészt egy 4 méteres tárcsára szerelve alkalmaznánk kukorica vetés előtti gyomirtásához, illetve cellulózbontó készítmény kihuttatásához. Másrészt bálázóra szerelve penészedésgátló adalék, vagy erjesztő baktérium kijuttatására, ebben az esetben körülbelül 40liter/ óra a kijuttatott folyadékmennyigég 1,8-2 m munkaszélességen. Kérdéses számunkra, hogy mindez megvalósítható-e, illetve ezen feladatokhoz milyen fúvókákat ajánlanának.

Válasz:
Kedves Partnerünk!

A feltett kérdésére talán a Mikro-Spray lehet a válasz, hiszen az eszköz nagyon sokoldalúan használható az elvégzendő feladattól függően. Ilyenkor az adott feladat(ok)hoz készítjük el az Ön szórószerkezetét.
Az Ön által említett paramétereknek -már ami a bálázáskor használatos- a lapos sugár fúvókák közül a 110, vagy 120°-os szórásszögűek jöhetnek számításba 01-es méretben, 2bar nyomáson, viszont tudni kell még a fúvóka célfelülettől mért távolságát is.
A vegyszeres kezelésekre vonatkozóan tudnia kell, hogy ezek a kijuttató egységek baktérium kijuttatására vannak tervezve. Törvényileg nem engedett a vegyszerek kijuttatása forgalomba hozatali engedéllyel nem rendelkező berendezésekkel. Mindenképp javaslom, hogy keressen minket a kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeinken, hogy részletesebb tájékoztatást nyújthassunk. Addig is kérem tekintse meg a Mikro-Sprayt az oldalunkon.

http://permetezes.hu/termekek/csomag/mikro-spray-kijuttato-rendszer1/

   
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
6 - 6 tétel a 12-ból/-ből

Vissza az előző oldalra

Vásárlás Kosár tartalmának megjelenítése
Kosár: 0 db termék, 0,00,- Ft értékben