Termékek


Szakértő válaszol / Kijuttatás-technika, mennyit és hogyan

Kérdés feltevéséhez be kell jelentkeznie!

Szakértő: Zsiga Imre

2016-ban szereztem mérnöki diplomát az Óbudai Egyetemen. A feladataim közé tartozik a permetezéssel kapcsolatos kérdések megválaszolása.

Kijuttatás-technika, mennyit és hogyan

Amennyiben bizonytalan, hogy miként a legoptimálisabb egy bizonyos permetezési munka elvégzése, tegye fel kérdését az aktuális esetre vonatkozóan, és tudja meg, hogy melyik megoldás hozza a legjobb eredményt.

Ha bizonytalan, a használt fúvókával kapcsolatban, a haladási sebesség megválasztásában, a kijuttatás-technika rovatban eloszlatjuk kételyeit.

Megválaszolt kérdések

   
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
7 - 7 tétel a 29-ból/-ből

Dátum: 2016-05-05 09:55:00

Beküldő: Lakatos Gergely

Kérdés:
Tisztelt András ! Azzal kapcsolatban szeretnék Öntől tanácsot kérni, hogy milyen fúvókát alkalmazzunk kukorica és napraforgó posztemergens gyomirtásához, amely kisebb szélben sem sodródik el, és a permetlé lefedettség is jó legyen?! Az AITTJ fuvókát néztük, de ott az olvasható, hogy durva cseppeket képez, ezáltal a gyomirtó hatás megfelelő lesz ?, vagy esetleg más fúvókában kellene gondolkodni? Válaszát előre is köszönöm. LG

Válasz:
Tisztelt Lakatos Gergely!

Posztemergens gyomirtásra ~ 18 km/h szélsebességig az IDK, EZK, AIXR kompakt légbeszívásos fúvókák, ~ 12 km/h szélsebességig az apróbb cseppképzésű BD keverőkamrás fúvókák alkalmasak. Kapás növények esetén, ha megkésik a kezelés, vagy abban az időszakban is védekezni kell, amikor a levelek már nagyobb mértékben takarják a sorközöket, ekkor jöhetnek számításba a közepes cseppképzésű IDKT, EZK TWIN típusok megfelelő méretei. Katona András 06 30 670 6825

   
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
7 - 7 tétel a 29-ból/-ből

Vissza az előző oldalra

Vásárlás Kosár tartalmának megjelenítése
Kosár: 0 db termék, 0,00,- Ft értékben