Termékek


Szakértő válaszol / Kijuttatás-technika, mennyit és hogyan

Kérdés feltevéséhez be kell jelentkeznie!

Szakértő: Zsiga Imre

2016-ban szereztem mérnöki diplomát az Óbudai Egyetemen. A feladataim közé tartozik a permetezéssel kapcsolatos kérdések megválaszolása.

Kijuttatás-technika, mennyit és hogyan

Amennyiben bizonytalan, hogy miként a legoptimálisabb egy bizonyos permetezési munka elvégzése, tegye fel kérdését az aktuális esetre vonatkozóan, és tudja meg, hogy melyik megoldás hozza a legjobb eredményt.

Ha bizonytalan, a használt fúvókával kapcsolatban, a haladási sebesség megválasztásában, a kijuttatás-technika rovatban eloszlatjuk kételyeit.

Megválaszolt kérdések

   
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
4 - 4 tétel a 29-ból/-ből

Dátum: 2017-04-10 21:30:00

Beküldő: Németh Gábor

Kérdés:
Tiszteletem! Folyékony műtrágyát szeretnék fújni búzára. A permetezőm most piros AIXR fúvókákkal üzemel. A nyomást 2 bar alá nem tudom levinni. A leggyorsabb haladási sebességem kb 9-9.5kmph(így olyan 185-190liter víz megy ki). Vásároltam önöktől KR5-ös fuvókákat. Ha a kisebb sárgát szerelem be, mire számítsak a nyomásállítót változatlanul hagyva? A nyomás gondolom felmegy majd. De ha beállítom a vízzel a lémennyiséget mondjuk 4 bar nyomáson(korrekcióval számolva persze), akkor a sűrűbb nitrosolt fújva nem fog feljebb menni a vízzel beállított nyomás(és esetleg a literadag elmászni)? Remélem érti, mire gondolok.. Üdv: Németh Gábor.

Válasz:
Kedves Gábor,
A nyomás pár tizeddel növekedhet, ez esetben a sebesség növelésével tudja korrigálni a kijuttatott értéket. Remélem segítettem.
Üdv: Zsiga Imre

   
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
4 - 4 tétel a 29-ból/-ből

Vissza az előző oldalra

Vásárlás Kosár tartalmának megjelenítése
Kosár: 0 db termék, 0,00,- Ft értékben