Termékek


Szakértő válaszol / Kijuttatás-technika, mennyit és hogyan

Kérdés feltevéséhez be kell jelentkeznie!

Szakértő: Zsiga Imre

2016-ban szereztem mérnöki diplomát az Óbudai Egyetemen. A feladataim közé tartozik a permetezéssel kapcsolatos kérdések megválaszolása.

Kijuttatás-technika, mennyit és hogyan

Amennyiben bizonytalan, hogy miként a legoptimálisabb egy bizonyos permetezési munka elvégzése, tegye fel kérdését az aktuális esetre vonatkozóan, és tudja meg, hogy melyik megoldás hozza a legjobb eredményt.

Ha bizonytalan, a használt fúvókával kapcsolatban, a haladási sebesség megválasztásában, a kijuttatás-technika rovatban eloszlatjuk kételyeit.

Megválaszolt kérdések

   
19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
26 - 26 tétel a 29-ból/-ből

Dátum: 2011-08-23 17:55:00

Beküldő: szabados

Kérdés:
Milyen fúvókákat javasolnak John Deere 4710 permetezőgéphez napraforgó deszikkálási munkákhoz?

Válasz:
Kedves Partnerünk!

A pontos fúvóka kiválasztáshoz tisztában kell lennünk a szerrel, melyet választott.

Érésgyorsítók esetén (ha nem gyomos a tábla) törekedni kell a finom cseppek képzésére, hogy minél nagyobb fedést érjünk el, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a légbeszívásos dupla lapos sugaras fúvókák az optimális nyomástartomány felső határához közeli értéken jó állománykezelő hatással bírnak.
Gyomirtó szer alapú készítmények esetén, mely jobban elterjedt (gyomos táblában is alkalmazható), rendkívül agresszív anyagot juttatunk ki, mely megköveteli, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentsük az elsodródást. (légi kijuttatás esetén speciális elsodródásgátló adalékot is használnak). Hidas/önjáró permetező esetén elengedhetetlen a légbeszívásos fúvóka alkalmazása, mert ennél a típusnál a legkisebb az elsodródás veszélye, köszönhetően a buborékcseppeknek, melyet az injenktorbetét segítségével képeződnek. Ezek tudatában a hagyományos és kompakt légbeszívásos lapos sugarú fúvókát tudom ajánlani az optimális nyomástartomány alsó értékéhez közeli értéken.

   
19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
26 - 26 tétel a 29-ból/-ből

Vissza az előző oldalra

Vásárlás Kosár tartalmának megjelenítése
Kosár: 0 db termék, 0,00,- Ft értékben